Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Dragi učenci!
Jutranja meglica nam najavlja, da se čas počitnic in dopustov izteka. Začeli bomo novo šolsko leto, ki bo prineslo nova znanja, spoznanja in prijateljstva. Tudi letošnje leto začnemo z velikimi pričakovanji, polni upanja in načrtov. Verjamem, da nas bo dobro zastavljena pot vodila do zastavljenega cilja.
Čaka vas veliko izzivov in priložnosti, ki vam jih bodo pomagali izkoristiti učitelji in drugi zaposleni. Zato bodite do sebe zahtevni in odgovorni, do učiteljev in ostalih zaposlenih pa spoštljivi, saj so oni tisti, ki vam v šolskem okolju dajejo temelje za uspeh v življenju in ustvarjajo okolje v katerem lahko uresničujete zastavljene cilje.
Spoštovani starši!
Pomagajte svojim otrokom in nam uresničiti zastavljene cilje z dobrim zgledom, spoštljivim odnosom do sebe in drugih. Otrokom privzgajajte učne in delovne navade, jim postavljajte meje ter jih ob vsem tem imejte radi. Sprejmite roko sodelovanja, saj skupaj zmoremo lažje premagovati težave, ovire, konflikte in se soočiti z življenjem.

 

Dragi prvošolci!
Prepričana sem, da že dolgo čakate s pripravljeno šolsko torbico, da vstopite v šolo, to veliko hišo, polno znanja in zanimivih stvari. Skupaj bomo preživeli devet lepih let in prav vsak dan se bo zgodilo kaj novega in zanimivega. Vsi, ki bomo delali z vami, se bomo trudili, da vas bomo veliko naučili in v vas vzbudili veselje do učenja in odkrivanje novega.

DOBRODOŠLI!

Matejka Horvat, ravnateljica

Dostopnost