Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Naša šola v času od 11. do 15. 2. 2019 v okviru projekta Erasmus+ Modern Classrooms Modern Education gosti učence in učitelje iz Grčije, Italije, Romunije in Turčije.

V ponedeljek smo goste sprejeli na prireditvi, ki so jo pomagali sestaviti, oblikovati in voditi učenci naše šole. Učenci so jim predstavili Slovenijo, Beltince in našo šolo. Po predstavitvah drugih držav in šol so jih vodili po šoli in jim predstavili jedilnico, knjižnico, nekaj razredov, telovadnico in zbornico.

V torek smo predstavili t. i. Booktrailerje učnih ur, ki so jih učenci predstavili na izmenjavi novembra 2017 na Kreti. Booktrailer učnih ur je kratek napovednik učne ure in povabilo k uporabi učnih ur, ki so jih pripravili učenci. Izvedli smo tudi prve 3 učne ure na temo verstev. Učenci Turčije, Grčije in Romunije so predstavili svoje vere in po učni uri s spletnim kvizom preverili, kako pozorno so jih poslušali. Popoldan smo se odpravili v Vulkanijo, kjer smo odkrivali skrivnosti vulkanov, ogledali pa smo si tudi grad Grad.

 

Dostopnost