Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

V četrtek, 21. novembra 2019, smo učence 1. razreda sprejeli v Šolsko skupnost učencev Osnovne šole Beltinci. Temu svečanemu dogodku so prisostvovali učenci 2. in 3. razreda, s petjem so ga pa popestrili učenci otroškega pevskega zbora pod vodstvom učiteljice Mihaele, ki so na ta način našim najmlajšim šolarjem izkazali dobrodošlico. Dogajanje je organiziralo vodstvo ŠS z devetošolci.

Program sta vodila in povezovala Nejc Hozjan in Hana Škafar, nagovorila pa jih je tudi ravnateljica, Matejka Horvat. Po svečani zaobljubi sta jim Timotej Tivadar in Lucija Novak podelila »sovice« kot simbol učenosti in vstopa v našo šolsko skupnost. Obeske so izdelali »njihovi veliki šolski prijatelji« skupaj z učiteljico Stanko Rajnar. Nejc in Hana pa sta poskrbela še za sladko čokolado.

Vsem prvošolcem ob vstopu v šolsko skupnost čestitamo in jim želimo veliko uspehov na poti osnovnošolske poti izobraževanja. Upamo, da bodo stkali prisrčna prijateljstva in ustvarili nepozabne spomine na šolske dni. Prisrčno dobrodošli torej v Šolsko skupnost OŠ Beltinci še enkrat.

Mentorici: Nada Forjan in Snežana Šeruga

Dostopnost