Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo Osnovna šola Beltinci od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje odprta SAMO ZA NUJNE PRIMERE IN NUJNO VARSTVO ZA UČENCE OD 1. DO 5. RAZREDA.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine. To so zaposleni v:
– zdravstvu,
– policiji,
– vojski,
– zaporih,
– komunalnih službah,
– živilskih trgovinah,
– lekarnah,
– domovih za ostarele,
– dežurni v šolah in vrtcih,
– redarstvih in
– službah civilne zaščite.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi nenujnih del …), drugi pa v navedenih poklicih, MORA OTROK BITI DOMA.

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali, vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na tel. št 041 653 950 (Mateja Horvat) do nedelje, 15. 3. 2020, do 10.00. Potrdilo/izjavo delodajalca si je potrebno zagotoviti do 19. 3. 2020.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite ali varstvo zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

V šoli bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani .

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

Ravnateljica: Mateja Horvat

Zadnja sprememba: 13. 3. 2020 ob 21.45

Dostopnost