Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO

Izobraževanje na daljavo preko spletnih učilnic Xooltime v eAsistentu bomo začeli izvajati v ponedeljek, 23. 3. 2020. Do spletnih učilnic lahko dostopate preko računalnika, tablice in tudi preko pametnega telefona.
Učenci boste v spletnih učilnicah prejeli gradiva in napotke za delo pri posameznih predmetih ter interaktivne naloge. Izdelovali si boste lahko zapiske o usvojeni snovi in komunicirali z učitelji.

Učenci oziroma starši se že ta teden poskusite prijaviti v eAsistenta (dostop UČENEC). Za prijavo v spletne učilnice v sistemu eAsistent (https://www.easistent.com/) potrebujete uporabniško ime in geslo vašega otroka. Do njega lahko starši dostopate v svojem profilu eAsistenta – v Nastavitvah. Tam vidite uporabniško ime otroka, lahko pa ustvarite (generirate) tudi novo geslo.
Pri težavah pri prijavi v starševski profil se obrnite na tehniško pomoč eAsistenta (https://www.easistent.com/o_podjetju).
EAsistent je pripravil navodila za urejanje dostopa do eAsistenta za učence.

V času, ko šo šole zaprte, do spletnih učilnic in spletne strani šole dostopa veliko uporabnikov. Zaradi tega včasih pride upočasnjenega dostopa do storitev ali pa storitve trenutno niso na voljo. V takšnih primerih poskusite dostopati v poznejšem času. Prosimo za razumevanje.

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM NA RTV SLO
Vsak dan so učencem na voljo tudi izobraževalne vsebine preko televizije v oddaji Izodrom na SLO 1 od 9.00 do 11.20.

Učenci v teh dneh ostanite doma, ne družite se z vrstniki, ne hodite na obiske, ne zahajajte na javna mesta, igrišča. S tem pomagate upočasniti širjenje okužbe in rešujete življenja. #ostanidoma

Ostanimo zdravi.

Vodstvo šole

Spremenjeno 19. 3. 2020 ob 14.03

Dostopnost