Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Izobraževanje na daljavo preko spletnih učilnic Xooltime v eAsistentu so začeli izvajati danes, v ponedeljek, 23. 3. 2020. Do spletnih učilnic lahko dostopate preko računalnika, tablice in tudi preko pametnega telefona.
Učenci ste v spletnih učilnicah prejeli gradiva in napotke za delo pri posameznih predmetih ter interaktivne naloge. Izdelujte si zapiske o usvojeni snovi in komunicirajte z učitelji.

 

NAGOVOR RAVNATELJICE

Drage učenke in učenci, spoštovani starši.
Glede na situacijo, ki je, poteka naša komunikacija na daljavo, čeprav sem prepričana, da bi si vsi želeli, da se družimo, sodelujemo in učimo v živo. Verjamem in želim, da ste zdravi in pripravljeni na delo na daljavo.
Skupaj s strokovnimi sodelavci smo v preteklem tednu načrtovali in usklajevali delo za vas. Z vami smo vzpostavili različne načine komunikacije. Naloge boste dobivali skozi ves teden v skladu z urnikom, da si boste delo lažje razporedili in ga sproti opravljali. Za vsa vprašanja vam bodo na voljo vaši razredniki, učitelji, svetovalna služba in knjižničarka.
Z današnjim dnem so v naši spletni učilnici pripravljena navodila, gradiva, naloge in sporočila vaših učiteljev.
Tehnično podporo za  spletne učilnice imamo v eAsistentu, ki je imel v preteklih dneh zaradi preobremenjenosti težave in iščejo rešitve, da bi sistem deloval čim bolj nemoteno. Upamo, da bo v nadaljevanju čim manj težav z dostopom do spletnih učilnic.
Po povratku v šolo bodo učitelji preverili, v kolikšni meri vam je uspelo snov predelati in poskrbeli bodo, da zapolnite vrzeli. Vsekakor vam zaupamo, da boste delo odgovorno opravili in se potrudili po najboljših močeh.

Spoštovani starši.
Prosimo vas, da spremljate delo svojih otrok. Vaše poslanstvo je v dani situaciji velikega pomena in za vse skupaj je pomembno, da ostanemo v stiku in ostanemo zdravi.

Želim vam veliko uspeha pri samostojnem delu, predvsem pa, da ostanete zdravi in da se kmalu spet vidimo.

Mateja Horvat, ravnateljica

Dostopnost