Skoči na glavno vsebino
(02) 541 31 00

Spoštovani učenci.
Dnevi in tedni pred nami bodo za večino od vas potekali na daljavo. Pred vami je zaključno dejanje v tem šolskem letu in sicer ocenjevanje na daljavo. Za vse vas in nas je to nekaj novega in drugačnega, vendar šolsko leto bo potrebno zaključiti. Apeliram na vas, da skrbno spremljate naloge in zadolžitve, ki vam jih pošiljajo učitelji in da ste aktivni in odzivni. Kot že večkrat omenjeno, je to vaša obveza, ki je v dani situaciji drugačna.

Spoštovani starši.
Vljudno vas naprošamo, da še teh nekaj dni in tednov spremljate obveznosti svojih otrok in jih spodbujate k delu. Učitelji bodo v teh dneh izvajali ocenjevanje na daljavo za vse učencev, ki se ne bodo vrnili v šolo in tudi tiste ki pridejo v šolo. Starši boste o neaktivnosti učencev obveščeni s strani razrednikov in ste dolžni poskrbeti, da si otrok pridobi oceno. Prav tako pa imate možnost, da se s vprašanji obrnete na posameznega učitelja, razrednika ali vodstvo šole.

Vsi skupaj si želimo, da se to šolsko leto zaključi v dani situaciji najboljše.

Hkrati vas obveščam, da bodo od 11. do 19. 5. 2020 v eAsistentu odprte elektronske prijave na prehrano, obvezne in neobvezne izbirne predmete, jutranje varstvo in podaljšano bivanje. Podrobneje o tem na strani http://www.osbeltinci.si/?p=11275

Ministrstvo za zdravje je objavilo tudi sklep RSK – zdravstvene omejitve za otroke in dijake v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV in seznam tistih otrok in dijakov, ki bi potreboali posebno zaščito in prilagoditev za čas obiska vrtca, oziroma šolskega pouka ter priprav in izvedbe mature. Seznam je objavljen v datoteki 9998_Sklep RSK za pediatrijo 8. korespondencna seja 30042020.

Mateja Horvat, ravnateljica

Dostopnost