Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, spoštovani učenci!

Učbenike, delovne zvezke in ostale pripomočke so izbrali strokovni in razredni aktivi učiteljev OŠ Beltinci, seznam so potrdili predstavniki Sveta staršev na seji, 15. 5. 2023, in jih bodo uporabljali učenci OŠ Beltinci pri pouku v šolskem letu 2023/2024. (Priloga 1)

Učenci si učbenike izposodijo v učbeniškem skladu, ki deluje v okviru šolske knjižnice, delovne zvezke in ostale pripomočke pa starši kupite pri ponudnikih, ki ga izberete sami. Gradivo za izbirne predmete kupite le, če bo vaš otrok obiskoval določeni izbirni predmet.

Tudi letos ne bomo delili naročilnic za učbeniški sklad in ne naročilnic za delovne zvezke različnih ponudnikov, smo pa knjigarnam posredovali naše sezname. Cene v seznamu gradiv, ki je objavljen spodaj, so informativne narave in se med različnimi ponudniki lahko razlikujejo, predvsem pri učnih pripomočkih.

Vsi učenci prejmejo učbenike iz učbeniškega sklada, če pa bo kdo želel uporabljati lastne učbenike, morate starši podpisati izjavo, da si učenec ne bo izposodil učbenikov iz učbeniškega sklada OŠ Beltinci, in jo predati skrbnici učbeniškega sklada do petka, 23. 6. 2023. (Priloga 2)

Na začetku novega šolskega leta bo učenec/-ka komplet učbenikov prejel/-a v šoli, ob koncu pa ga bo zopet vrnil/-a. Izposoja učbenikov je za učence brezplačna. V primeru, da bo kakšen učbenik uničen, izgubljen ali poškodovan, boste morali zanj plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje krije stroške nakupa delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda, učenci pa jih bodo prejeli v šoli prvi šolski dan.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 02 541 31 10 v času odprtja šolske knjižnice: 7.00–14.00.

Cvetka Rengeo, šolska knjižničarka in skrbnica učbeniškega sklada

Priloga 1: Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in pripomočkov (pdf)
Priloga 2: Izjava, da si učenec ne bo izposodil učbenikov iz učbeniškega sklada OŠ Beltinci (Wordov dokument – doc, pdf

DZS M. SOBOTA: https://online.fliphtml5.com/rbwpj/rmlr/#p=1
BAGS AND MORE – BTC MURSKA SOBOTA: https://go2school.com/narocilo-sola-2023?clazz=9&schoolId=7
KOPIJA NOVA: https://www.kopija-nova.si/enostavno-narocanje?pmr=m&pmid=hkb3j9omdc4e
PRINTINK: https://www.printink.si/vse-za-solo

Dostopnost